

| Ingredience: | |
| zelené čerstvé fazolky | 200 g |
| nasekaná cibule | 1 hrnek |
| hrášek (mražený nebo čerstvý) | hrst |
| rostlinný olej | 15 ml |
| vejce uvařená natvrdo | 4 ks |
| nasekané vlašské ořechy | 1/2 hrnku |
| pepř | dle chuti |
| sůl | dle chuti |
| petrželka | dle chuti |
Kombinace luštěnin, vajec, smažené cibule je nad očekávání výborná, takže ji určitě zkuste.
Fazolky povaříme krátce ve vodě (nebo v páře doměkka) cca 5 minut a necháme vychladnout.
Cibuli orestujeme na pánvi na oleji dozlatova. Vejce uvaříme natvrdo.
Fazole, cibulku, vlašské ořechy a uvařená vejce společně rozmixujeme. Ochutíme solí a pepřem.
Podáváme s tmavým pečivem a zdobíme bylinkami.
Oříšky, sušené ovoce, semínka a další zdravé potraviny doporučujeme nakoupit na eshopu SVĚT PLODŮ