Pažitka
Název:

Fazolový guláš


Fazolový guláš


Ingredience:
Ingredience:
slanina300 g
velká cibule1 ks
velká paprika2 ks
rajčatový protlak1 ks (115g)
sterilované červené fazole1 balení
jarní cibulka dle chuti
chilli omáčka dle chuti
sojová omáčka dle chuti
sladká paprika dle chuti
sušený česnek dle chuti
olej dle potřeby
sůl dle chuti
pepř dle chuti
cukr dle chuti
Postup přípravy:

Mám pro vás tip na jednu bezva rychlovku. Luštěniny máme moc rádi a navíc jsou zdravé.

Slaninu nakrájíme na nudličky a na troše oleje orestujeme. Pak do pánve přidáme cibuli nakrájenou na měsíčky a papriku. Když je zelenina poloměkká, přidáme pokrájenou jarní cibulku, trochu sladké papriky, sušený česnek, sůl, pepř, pár kapek chilli omáčky, sójové omáčky, rajský protlak a špetku cukru. Směs podlijeme vodou a vše podusíme do měkka. Červené fazole přidáme až ke konci, protože sterilovaná zelenina je měkká a rychle by se rozvařila. Servírujeme s čerstvým chlebem.

Podrobné info:
Počet porcí4 porce
Čas přípravy30 min

Autor:
Vendula Špetlíková

    zavřít okno