

| Ingredience: | |
| bílé fazole ve slaném nálevu | 1 malá konzerva | 
| červené fazole ve slaném nálevu | 1 malá konzerva | 
| olivový olej | 3 lžíce | 
| cibule | 1 ks | 
| česnek | 2 stroužky | 
| sekaný rozmarýn | 1 lžička | 
| rajský protlak | 100 ml | 
| šťáva z citronu | 1/2 ks | 
| naťová cibulka | 2 ks | 
| koření čubrica | 1 lžička | 
| sůl | špetka | 
| pepř | špetka | 
Luštěninový salát dvou barev....
Fazole z konzervy propláchneme v cedníku a necháme okapat. V pánvi na rozehřátém oleji lehce osmahneme nakrájenou cibuli, na plátky nakrájený česnek a rozmarýn a nakonec na chviličku koření čubrica. Přidáme fazole, rajský protlak a citronovou šťávu. Vše prohřejeme, osolíme, opepříme a nakonec posypeme nakrájenými naťovými cibulkami.
Podáváme teplý nebo dobře vychlazený.
Podrobné info: