

| Ingredience: | |
| čínské zelí | 1/2 ks |
| ledový salát | 1/2 ks |
| čerstvý fenykl | 1/2 ks |
| mrkev | 1/2 ks |
| čerstvé červené zelí | 1/2 ks |
| tmavé hroznové víno | pár kuliček |
| Balsamico světlé (vinný ocet) | 1 lžička |
| olivový olej | 1 lžíce |
| hroznový cukr | 1/4 lžičky |
Nebojte se aromatické chuti fenyklu.
Fenykl nakrájíme na velmi jemné proužky (je velmi aromatický), zelí taktéž, saláty nakrájíme nahrubo a mrkev naškrábeme škrabkou (popř. nastrouháme na hrubo). Dejte na intuici, co vám chutná. Vše v míse promícháme. Hroznové kuličky nakrájejte na půlky, množství si určete sami a přidejte do variace salátů. Promícháme a vrhneme se na jednoduchou zálivku.
Zálivku připravím z balasmica, cukru a olivového oleje dle chuti. Poté znovu v míse promícháme, aby se chutě spojily.
Tento salát je nejen časově nenáročný, ale zároveň velmi zdravý.
Přejeme Vám doboru chuť!