Pažitka
Název:

Fondán z Nutelly s mořskou solí


Fondán z Nutelly s mořskou solí


Ingredience:
Ingredience:
kondenzované slazené mléko1 balení
máslo3 lžíce
čokoláda (55%)240 g
mandlový extrakt1 lžička
Nutella1 hrnek
mořská sůl na posypání
Postup přípravy:

Ano! Je tu opět sladké ... ALE s mořskou solí! Musím říct, že jsem do nedávné doby byla přesvědčena, že Nutella je nejlepší se lžičkou. Omyl! Nutella je nejlepší v této kombinaci!

Všechny zmíněné ingredience ( krom mořské soli ) dáme do mísy a zahříváme ve vodní lázni, za stálého míchání, dokud nezískáme hladkou a lesklou hmotu.
Směs nalijeme do formy 21x27 (nebo jí velikostně podobné), posypeme mořskou solí a necháme alespoň dvě hodiny v lednici. Poté krájíme na proužky, obdélníčky, čtverečky ... dle libosti. :) 
Podrobné info:
Počet porcí20 porcí
Čas přípravy15 min

Autor:
Kristýna Klejdusová

    zavřít okno