Pažitka
Název:

Gazpacho z melouna


Gazpacho z melouna


Ingredience:
Ingredience:
meloun Galia (žlutý)1/2 ks
zralá rajčata2 ks
okurka hadovka200 g
cherry rajčata50 g
olivový olej1 lžička
jarní cibulka1 ks
šťáva z limety2 lžíce
česnek1 stroužek
kokosové mléko z plechovky2 lžíce
chilli dle chuti
curry dle chuti
sůl dle chuti
K podávání:
pečivo dle chuti
Postup přípravy:

Jednoduché, svěží, exotické. Tato kombinace mě překvapila, jako dlouho žádný recept. Je to osvěžující, zajímavé a extra rychlé. Doporučuji jako pohoštění pro návštěvu.

Meloun oloupeme a kousek si necháme stranou.

Do sekáčku dáme meloun, rajčata (krom cherry), olej, kokosové mléko, česnek, okurku, šťávu z limety, curry, chilli a sůl.

Rozsekáme.

Do směsi pak vmícháme pokrájený meloun, cherry rajčata a jarní cibulku.

Podáváme vychlazené s pečivem.

Podrobné info:
Počet porcí1 porce
Čas přípravy10 min

Autor:
Kačka Tichá

    zavřít okno