

| Ingredience: | |
| meloun Galia (žlutý) | 1/2 ks |
| zralá rajčata | 2 ks |
| okurka hadovka | 200 g |
| cherry rajčata | 50 g |
| olivový olej | 1 lžička |
| jarní cibulka | 1 ks |
| šťáva z limety | 2 lžíce |
| česnek | 1 stroužek |
| kokosové mléko z plechovky | 2 lžíce |
| chilli | dle chuti |
| curry | dle chuti |
| sůl | dle chuti |
| K podávání: | |
| pečivo | dle chuti |
Jednoduché, svěží, exotické. Tato kombinace mě překvapila, jako dlouho žádný recept. Je to osvěžující, zajímavé a extra rychlé. Doporučuji jako pohoštění pro návštěvu.
Meloun oloupeme a kousek si necháme stranou.
Do sekáčku dáme meloun, rajčata (krom cherry), olej, kokosové mléko, česnek, okurku, šťávu z limety, curry, chilli a sůl.
Do směsi pak vmícháme pokrájený meloun, cherry rajčata a jarní cibulku.
Podáváme vychlazené s pečivem.
Podrobné info: