

| Spodní část: | |
| strouhaný kokos | 12 hrstí |
| kokosový olej | 4 lžíce |
| kokosové mléko | 3 lžičky |
| Poleva: | |
| kokosový olej | 50 g |
| kešu pražené nesolené | 50 g |
| čokoláda Liebhart S Amore Bio - hořká čokoláda 99% kakaa Bio | 40 g |
| Ghítela | 2 lžíce |
| datlový sirup | 2 lžičky |
Musela jsem vyzkoušet silikonové formičky, které přivezla babička a jak jinak než s Ghítelou, kterou jsem si velmi oblíbila. Její použití je neomezené, má jednu chybu...Je návyková.
Strouhaný kokos spojíme s rozpuštěným kokosovým olejem, aby se nám směs lépe pojila, přidáme kokosové mléko. Napěchujeme do formiček.
Připravíme si polevu. Rozemeleme si kešu ořechy na prach. Rozpustíme kokosový olej společně s čokoládou, ghítelou, přidáme datlový sirup, promícháme a nalijeme do formiček, posypeme kokosem a necháme ztuhnout v lednici.