

| Ingredience: | |
| čerstvá francouzská bageta | 1 ks |
| vinný ocet – aceto balsamico | pár kapek |
| extra panenský olivový olej | 3 lžíce |
| bazalka čerstvá nebo sušená | špetka |
| ledový salát | 3-4 listy |
| rajče | 3 plátky |
| salám Chorizo | 5 plátků |
| olivy | 2 ks |
| červená cibule | 2 plátky |
| ozdobná párátka | 2 ks |
| mozzarella | 4 plátky |
Bagetu rozkrojíme příčně....
Rozpůlíme bagetu podélně na 2 poloviny. Rozmícháme si v misce olivový olej s aceto balsamico, bazalkou a potřeme obě vnitřní půlky bagety. Rozkrojenou bagetu vložíme na kontaktní gril a dozlatova upečeme. Na spodní půlku bagety rozložíme listy salátu, na ni přidáme 5 plátků choriza, dále 4 plátky mozzarelly, rajče, cibuli, olivy a celé to přiklopíme vrchní půlkou bagety a přichytíme párátky. Bagetu rozkrojíme příčně na dvě poloviny, aby se nám ukázala krásná skladba ingrediencí.
Podrobné info: