Pažitka
Název:

Lucky’s Submarine - Grilovaná bageta


Lucky’s Submarine - Grilovaná bageta


Ingredience:
Ingredience:
čerstvá francouzská bageta1 ks
vinný ocet – aceto balsamico pár kapek
extra panenský olivový olej3 lžíce
bazalka čerstvá nebo sušená špetka
ledový salát3-4 listy
rajče3 plátky
salám Chorizo5 plátků
olivy2 ks
červená cibule2 plátky
ozdobná párátka2 ks
mozzarella4 plátky
Postup přípravy:

Bagetu rozkrojíme příčně....

Rozpůlíme bagetu podélně na 2 poloviny. Rozmícháme si v misce olivový olej s aceto balsamico, bazalkou a potřeme obě vnitřní půlky bagety.  Rozkrojenou bagetu vložíme na kontaktní gril a dozlatova upečeme. Na spodní půlku bagety rozložíme listy salátu, na ni přidáme 5 plátků choriza, dále 4 plátky mozzarelly, rajče, cibuli, olivy a celé to přiklopíme vrchní půlkou bagety a přichytíme párátky. Bagetu rozkrojíme příčně na dvě poloviny, aby se nám ukázala krásná skladba ingrediencí.

Podrobné info:
Počet porcí1 porce
Čas přípravy10 min

Autor:
Lukáš Dvořák

    zavřít okno