Pažitka
Název:

Grilovaná vinná klobása


Grilovaná vinná klobása


Ingredience:
Ingredience:
vinná klobása600 g
čerstvý strouhaný zázvor špetka
uzená paprika špetka
řepkový olej dle potřeby
kukuřičný škrob dle potřeby
Postup přípravy:

Dnes mám pro vás jednoduchý recept s vinnou klobásou, která díky marinádě chutná opravdu dobře.

Klobásky zavineme do spirálek a spíchneme párátky. Na marinádu si smícháme olej se zázvorem a uzenou paprikou. Klobásky poté připravenou marinádou potřeme a poprášíme solamylem. Vložíme na plech s pečícím papírem, dáme do rozehřáté trouby na program gril a grilujeme dozlatova. Podáváme s pečivem, salátem nebo s kaší.

Podrobné info:
Počet porcí3 porce
Čas přípravy30 min

Autor:
Ivana Černá

    zavřít okno