Pažitka
Název:

Grilované kuřecí paličky v marinádě s česnekem a citronovým rozmarýnem


Grilované kuřecí paličky v marinádě s česnekem a citronovým rozmarýnem


Ingredience:
Ingredience:
kuřecí paličky6 ks
Marináda:
olej dle potřeby
uzená paprika1 lžička
utřený česnek se solí2 - 3 stroužky
pepř dle chuti
nadrcený citronový rozmarýn dle chuti
libeček dle chuti
sojová omáčka dle chuti
Postup přípravy:

Základem vynikajícího masa je dobrá marináda. Pak už stačí hodit maso na gril a skvělý oběd či večeře je na světě.

Kuřecí paličky omyjeme a osušíme. Na marinádu smícháme olej, uzenou papriku, utřený česnek se solí a pepřem, sojovou omáčku a bylinky. Maso necháme v této marinádě naložené cca hodinu odležet. Pak grilujeme dozlatova, nebo můžeme paličky upéct i v troubě. Podáváme se svěžím bramborovým salátem.

Podrobné info:
Počet porcí3 porce
Čas přípravy30 min

Autor:
Ivana Černá

    zavřít okno