Ingredience: | |
hermelín | 2 ks |
větší cibule | 1 ks |
přepuštěné máslo | 1 lžíce |
čerstvé bylinky | 1 lžíce |
třtinový cukr | 1 lžíce |
hrubozrnná hořčice Maille | 1 lžíce |
sůl | 1 špetka |
Na bagetky: | |
bagetky | 1-2 ks |
máslo | 3-4 lžíce |
nasekané bylinky | 1 lžíce |
sůl | 1 špetka |
K podávání: | |
mix salátů | 1 balení |
cherry rajčata | 1 balení |
olivový olej | 1 lžíce |
Jak už název mého blogu napovídá, nerada v kuchyni trávím dlouhé hodiny a upřednostňuji rychlé recepty. Myslím, že je nás tu takových víc. Mám tu pro vás další rychlovku, kterou můžete připravit nejen na grilu, ale snadno i doma na pánvi, když budete potřebovat připravit něco rychlého k večeři.
1. Cibuli si na pánvi vysmažíme do zlatova na přepuštěném másle. Poté přidáme čerstvé bylinky, třtinový cukr a hořčici. Ještě necháme vše chvíli karamelizovat. Nakonec vše podle chuti osolíme.
2. Hermelíny dáme na gril nebo pánev a opečeme.
3. Bagetu si nakrájíme na plátky. Máslo si rozpustíme a přidáme do něj bylinky a sůl. Hotové bylinkové máslo namažeme na baletky z obou stran a opečeme je na grilu nebo na pánvi.
4. Hotové hermelíny naservírujeme na talíř a přidáme na ně zkaramelizovanou cibulku.
5. Podáváme s bagetkami, mixem salátů a cherry rajčaty.
Dobrou chuť!