Pažitka
Název:

Grilovaný hermelín se zkaramelizovanou cibulkou a bylinkovou bagetkou


Grilovaný hermelín se zkaramelizovanou cibulkou a bylinkovou bagetkou


Ingredience:
Ingredience:
hermelín2 ks
větší cibule1 ks
přepuštěné máslo1 lžíce
čerstvé bylinky1 lžíce
třtinový cukr1 lžíce
hrubozrnná hořčice Maille1 lžíce
sůl1 špetka
Na bagetky:
bagetky1-2 ks
máslo3-4 lžíce
nasekané bylinky1 lžíce
sůl1 špetka
K podávání:
mix salátů1 balení
cherry rajčata1 balení
olivový olej1 lžíce
Postup přípravy:

Jak už název mého blogu napovídá, nerada v kuchyni trávím dlouhé hodiny a upřednostňuji rychlé recepty. Myslím, že je nás tu takových víc. Mám tu pro vás další rychlovku, kterou můžete připravit nejen na grilu, ale snadno i doma na pánvi, když budete potřebovat připravit něco rychlého k večeři. 

1. Cibuli si na pánvi vysmažíme do zlatova na přepuštěném másle. Poté přidáme čerstvé bylinky, třtinový cukr a hořčici. Ještě necháme vše chvíli karamelizovat. Nakonec vše podle chuti osolíme.

2. Hermelíny dáme na gril nebo pánev a opečeme.

3. Bagetu si nakrájíme na plátky. Máslo si rozpustíme a přidáme do něj bylinky a sůl. Hotové bylinkové máslo namažeme na baletky z obou stran a opečeme je na grilu nebo na pánvi.

4. Hotové hermelíny naservírujeme na talíř a přidáme na ně zkaramelizovanou cibulku.

5. Podáváme s bagetkami, mixem salátů a cherry rajčaty.

Dobrou chuť!

Podrobné info:
Počet porcí2 porce
Čas přípravy30 min

Autor:
Romana Böhmová

    zavřít okno