Pažitka
Název:

Grilovaný závitek z máslové ryby


Grilovaný závitek z máslové ryby


Ingredience:
butterfish (pangasius)180 g
lilek80 g
kvalitní sůl Maldon špetka
pepř z mlýnku špetka
olivový olej2 lžíce
balzamikový ocet4 lžíce
červené víno2 lžíce
drcený anýz3 zrníčka
Ingredience:
Postup přípravy:

Závitek na medailoncích z pečeného lilku s voňavou balzamico redukcí, musíte prostě zkusit.

Filet z máslové ryby skrojíme na půl centimetrové plátky, posolíme, opepříme z mlýnku, sepneme závitky, opečeme na olivovém oleji z každé strany 2 minuty.

Zdobící omáčka - v malém hrníčku svaříme balzamikový ocet, červené víno a anýz na třetiny.

Mezitím si připravíme 1 a půl centimetrové plátky lilku, osolíme, opepříme, a zprudka opečeme na olivovém oleji z každé strany minutu.

Vhodná příloha – polentová kaše.

Dobrou chuť!

Podrobné info:
Počet porcí1 porce
Čas přípravy30 min

Autor:
Radek Kühweg

    zavřít okno