Pažitka
Název:

Guláš se sušenými švestkami


Guláš se sušenými švestkami


Ingredience:
Ingredience:
hovězí maso (pupek)700 g
velká cibule2 ks
hovězí vývar1 l
sladká paprika2 lžíce
pálivá paprika1 lžička
drcený kmín0,5 lžičky
nové koření3 kuličky
bobkový list2 ks
protlak1 ks (140 g)
švestková poidla2 vrchovaté lžíce
sušené švestky5 ks
světle zelené papriky3 ks
česnek3 stroužky
brambory400 g (4 ks střední)
sůl dle chuti
pepř špetka
Postup přípravy:

Všechny ingredience pěkně pohromadě v jednom hrnci. Povidla a švestky dodaly omáčce krásnou barvu a dokonalou chuť. Můj spontánní nápad a náš nedělní oběd.

Postup:

DOBROU CHUŤ!
Podrobné info:
Počet porcí4 porce
Čas přípravyvíce jak 90 min

Autor:
Pavlína Stachová

    zavřít okno