Pažitka
Název:

Hermelínový salát


Hermelínový salát


Ingredience:
Ingredience:
hermelín2 ks
uvařená vejce2 ks
jarní cibulka1 ks
měkký salám50 g
sůl dle chuti
pepř dle chuti
hořčice1 lžíce
majonéza dle chuti
Postup přípravy:

Večer jsem připravila hermelínový salát, který necháme pěkně uležet v lednici a už se těšíme na snídani.

Hermelíny pokrájejte na středně velké kousky. Vejce můžete promáčknout skrz mřížku, tak jako na bramborový salát a šunku či měkký salám na drobné kostičky nebo nudličky.

Poté stačí už jen přidat na drobno jarní cibulku, plnotučnou hořčici a majonézu.
Pokud máte rádi pikantnější chuť, můžete dát i pár kapek citrónové šťávy.

Vidličkou vše tak trochu rozňahnějte a nechte přes noc odležet.

Dobrou chuť! 

Podrobné info:
Počet porcí4 porce
Čas přípravy15 min

Autor:
Gabriela Myslivcová

    zavřít okno