

| hlíva ústřičná (300 g) | 1 balení |
| mozzarella | 1 ks |
| gorgonzola | 100 g |
| jarní cibulka | 1 ks |
| česnek | 2 stroužky |
| čerstvý tymián a petrželka | hrstka |
| olivový olej | trochu |
| sůl | špetka |
| Ingredience. |
Pokud máte rádi houby, určitě vyzkoušejte tento recept.
Hlívu osolíme a na olivovém oleji opečeme dohněda, ke konci přidáme na kolečka nakrájenou jarní cibulku, posekaný česnek a tymián.
Přendáme do zapékací misky, rovnoměrně rozprostřeme, mozzarellu natrháme na kousky a proložíme jí houby. Gorgonzolu rozdrobíme a rozházíme ji. Posypeme posekanou petrželkou a dáme na cca 5 minut pod rozpálený gril, aby se sýry rozpustily.