Pažitka
Název:

Hlíva zapečená s mozzarellou a gorgonzolou

vegetariánský recept


Hlíva zapečená s mozzarellou a gorgonzolou


Ingredience:
hlíva ústřičná (300 g)1 balení
mozzarella1 ks
gorgonzola100 g
jarní cibulka1 ks
česnek2 stroužky
čerstvý tymián a petrželka hrstka
olivový olej trochu
sůl špetka
Ingredience.
Postup přípravy:

Pokud máte rádi houby, určitě vyzkoušejte tento recept.

Hlívu osolíme a na olivovém oleji opečeme dohněda, ke konci přidáme na kolečka nakrájenou jarní cibulku, posekaný česnek a tymián.
Přendáme do zapékací misky, rovnoměrně rozprostřeme, mozzarellu natrháme na kousky a proložíme jí houby. Gorgonzolu rozdrobíme a rozházíme ji. Posypeme posekanou petrželkou a dáme na cca 5 minut pod rozpálený gril, aby se sýry rozpustily.

Podrobné info:
Počet porcí2 porce
Čas přípravy20 min

Autor:
Andrea Motlíková

    zavřít okno