

| Ingredience: | |
| hlíva | 300 g |
| cibule | 1 ks |
| česnek | 2 velké stroužky |
| máslo + 1 lžíce | 100 g |
| růžová sůl | 1 lžička |
| drcený kmín | 1 lžička |
| pepř | špetka |
| sekaná kudrnka | velká hrst |
Náš junior bude mít za pár dní 2 roky a já se rozhodla pomalu zkusit zařadit další potraviny-kakao, med, ořechy a houby. Ale jakou houbu zvolit? Sáhla jsem po hlívě, protože si myslím, že je nejvíce zdraví prospěšná a nejlépe stravitelná. A chutnalo!
Na lžíci másla zpěníme oloupanou a nadrobno nasekanou cibuli a česnek. Přisypeme pokrájenou hlívu, koření a bylinku a krátce orestujeme.
Směs přendáme do mixéru, přidáme studené máslo a vyšleháme dohladka. Plníme formičky a paštiku dáme ztuhnout do lednice.
Podáváme třeba s domácími slunečnicovými bulkami.
Podrobné info: