

| hovězí pupek | 500 g |
| špenát | 100 g |
| česnek | 50 g |
| cibule | 200 g |
| olej | 30 g |
| pepř | 5 g |
| sůl | 15 g |
| mrkev | 200 g |
| petržel | 100 g |
| žampiony | 50 g |
| Ingredience: |
Kdo tuto delikatesu ještě nezkusil o hodně přichází!
Hovězí pupek naklepeme na větší plát, který osolíme, opepříme.
Na plát masa klademe, listový špenát, jemně nakrájené žampióny, česnek.
Pupek zarolujeme a svážeme provázkem.
Mrkev a cibulku nakrájíme na větší kusy a orestujeme na oleji.
Po orestování zalijeme základem pupek a dáme do trouby na 1,5h na 180°C.
Stále přelíváme a dusíme do měkka.
Dochutíme solí, čerstvou bylinkou (tymián, bazalka, oregano).