

| Ingredience: | |
| hovězí roštěnec (100 g) | plátek |
| cherry rajčátka | 6 ks |
| rukola | hrst |
| pokrájený římský salát | hrst |
| oblíbený sýr | 6 plátků |
| vejce | 1 ks |
| olej | na smažení |
| ocet | 2 lžíce |
| Zálivka: | |
| hrubozrnná hořčice | 2 lžičky |
| olivový olej | 2 lžíce |
| šťáva z citrónu | 1 lžička |
| sůl | špetka |
| pepř | špetka |
Barevný salát s hovězím roštěncem....
Jdeme na to!
Přivedeme k varu vodu v kastrolu a přilijeme 2 lžíce octa. Do naběračky rozbijeme vejce a pomalu vnoříme. Takto vaříme cca 3 minuty, podle toho, jaký chceme žloutek. Mezitím na talíř nandáme salát s rukolou spolu s rajčaty překrojenými na půl. Sýr nakrájíme na plátky. Na pánvi rozpálíme olej. A maso opékáme za všech stran do požadovaného propečení. Já to mám rád takhle... Zálivku připravíme smícháním všech ingrediencí.
PŘEJI DOBROU CHUŤ!
Podrobné info: