Pažitka
Název:

Hovězí sezamové maso s koriandrem a fazolkami


Hovězí sezamové maso s koriandrem a fazolkami


Ingredience:
hovězí maso (roštěná, hovězí ořech)500 g
sojová omáčka50 ml
srybí omáčka30 ml
chilli habaňéro1 ks
sezam1 lžička
zázvor1 lžička
česnek pravý2 stroužky
fazolky200 g
tymián pár snítek
olej30 ml
sůl špetka
koriandr špetka
Postup přípravy:

Barmský recept....

Maso nakrájené na tenké nudličky obalíme v sojové omáčce, zázvoru a rybí omáčce. Takto připravené maso orestujeme na oleji, přidáme česnek na plátky, papričku habaňero, zelené fazolky a sezam a zlehka prohodíme po dobu cca 5min. Na závěr přihodíme nahrubo nasekaný koriandr a tymián. Je to voňavé a jednoduché jídlo plné chutě! Příloha, rýže nebo smažené nudle.  

Podrobné info:
Počet porcí2 porce
Čas přípravy20 min

Autor:
František Lev

    zavřít okno