

| Ingredience: | |
| hovězí maso | 300 g |
| střední mrkev | 2 ks |
| střední petržel | 1 ks |
| celer | 1/4 bulvy |
| cibule | 1 ks |
| česnek | 1 stroužek |
| nasekaná petrželová nať | dle chuti |
| libeček | dle chuti |
| hrášek | hrst |
| květák | kousek |
Silný hovězí vývar se pořádnou dávkou zeleniny je to pravé na oběd pro mého malého maroda.
Do tlakového hrnce nalijeme studenou vodu, vložíme omyté maso, cibuli a necháme vařit cca 45-60 minut (kližku necháváme déle), poté odklopíme, maso vyjmeme, nakrájíme, vrátíme zase zpět, přidáme zeleninu a necháme mírně probublávat dalších 30 minut. Před koncem varu přidáme zavářku, kterou máme rádi.
Podrobné info: