

| Ingredience: | |
| České Ghíčko | dle potřeby |
| hovězí vývar | 1,5 l |
| mrkev | 4 ks |
| petržel | 1 ks |
| šalotka | 1 ks |
| celer | 40 g |
| růžičková kapusta | 8 - 10 ks |
| majoránka | dle chuti |
| himalájská sůl | dle chuti |
| tymián | dle chuti |
| česnek | 1,5 stroužku |
| instantní pohankové vločky | 2 hrsi |
Dostatek hovězího vývaru si říkal o polévku, která by nejen příjemně zahřála, ale i dodala v tomto počasí potřebné vitamíny. A jak jinak než se základem na Českém Ghíčku na kterém jsme se stali zcela závislý, jeho chuť v polévkách je nenahraditelná a kdo ochutná, snadno mu podlehne.
Na Českém Ghí si orestujeme šalotku, přidáme pokrájenou zeleninu, promícháme a přilijeme hovězí vývar. Přidáme prolisovaný česnek, tymián, majoránku, sůl. Vaříme do změknutí zeleniny a ke konci přidáme instantní pohankové vločky, krátce prohřejeme.
Podrobné info: