Pažitka
Název:

Hovězí vývar


Hovězí vývar


Ingredience:
Ingredience:
hovězí maso300 g
střední mrkev2 ks
střední petržel1 ks
celer1/4 bulvy
cibule1 ks
česnek1 stroužek
nasekaná petrželová nať dle chuti
libeček dle chuti
hrášek hrst
květák kousek
Postup přípravy:

Silný hovězí vývar se pořádnou dávkou zeleniny je to pravé na oběd pro mého malého maroda.

Do tlakového hrnce nalijeme studenou vodu, vložíme omyté maso, cibuli a necháme vařit cca 45-60 minut (kližku necháváme déle), poté odklopíme, maso vyjmeme, nakrájíme, vrátíme zase zpět, přidáme zeleninu a necháme mírně probublávat dalších 30 minut. Před koncem varu přidáme zavářku, kterou máme rádi.

Podrobné info:
Počet porcí4 porce
Čas přípravy90 min

Autor:
Lucie Hrdinová

    zavřít okno