Pažitka
Název:

Hrášková bruschetta s kozím sýrem a hruškou

vegetariánský recept


Hrášková bruschetta s kozím sýrem a hruškou


Ingredience:
Ingredience:
mražený hrášek1 menší sáček
zralá hruška1 ks
celozrnný chléb2 plátky
kozí sýr kousek
olivový olej lžička
pepř špetka
sůl špetka
Postup přípravy:

Taky Vás občas přepadne chuť zkombinovat víc neobvyklých ingrediencí najednou? Dneska jsem dostala nepřekonatelnou chuť dát si křupavou bruschettu. V lednici jsem našla kozí sýr, z mrazničky vytáhla hrášek, oloupala zbylou hrušku a vioalaaa, úžasný předkrm byl na světě!

Mražený hrášek vhodíme do vody a přivedeme k varu. Ihned odstavíme, slijeme vodu a rozmačkáme vidličkou. Ochutíme solí a bílým pepřem. V topinkovači opečeme plátky chleba, potřeme je lehce olivovým olejem a ještě teplé je poklademe hráškem, oloupanou hruškou a rozdrobeným kozím sýrem. 

Podrobné info:
Počet porcí2 porce
Čas přípravy15 min

Autor:
Michaela Šupáková

    zavřít okno