Pažitka
Název:

Hráškový hummus


Hráškový hummus


Ingredience:
Ingredience:
uvařená cizrna300 g
čerstvý nebo mražený hrášek300 g
česnek2 stroužky
citron - šťáva z něj1/2 ks
sůl dle chuti
pepř dle chuti
tahini2 lžíce
mletý římský kmín1 lžička
Postup přípravy:

Zkuste zítra k snídani! Cizrnu bych mohla denně... k tomu poslední čerstvé listy a květy ze zahrady. Snídaně nebo svačina jedna báseň! Jen si asi udělejte poloviční množství, já jedu pořád mega porce.

Cizrnu scedíme a necháme vychladnout. Hrášek propláchneme vodou a vše dohromady rozmixujeme. Podáváme jako pomazánku nebo dip.

Podrobné info:
Počet porcí4 porce
Čas přípravy10 min

Autor:
Andrea Ruňaninová

    zavřít okno