Pažitka
Název:

Jáhlovo-quinoová kaše s ovocem


Jáhlovo-quinoová kaše s ovocem


Ingredience:
Ingredience:
uvařené jáhly40 g
quinoové vločky20 g
strouhaný kokos1 lžička
drcené mandle1 lžička
mleté kakaové boby1 lžíce
mléko100 ml
rozmačkaný banán1/3 ks
mango dle chuti
jahody dle chuti
borůvky dle chuti
Postup přípravy:

Dnes vám přináším tip na skvělou snídani do krásného sluníčkového rána. Cvičo za mnou a jsem krásně protažená. 1/2 litru vlažné vody s 1/2 citronem též ve mně.

Jáhly, vločky, kokos, mandle, kakaové boby a mléko dáme do kastrůlku a ten zahřejeme a vytvoříme si chutnou kaši. Ke konci přidáme rozmačkaný banán, který nám kaši osladí.

Kaši přendáme do misky a dozdobíme ovocem. Já jsem si ji ozdobila mangem, jahodami a borůvkami.

Uděláme si pressíčko a můžeme snídat.

Podrobné info:
Počet porcí1 porce
Čas přípravy10 min

Autor:
Lucie Jahelková

    zavřít okno