

| Ingredience: | |
| jáhly | 30 g |
| strouhaný kokos | 3 lžičky |
| hruška | 1 ks |
| ananas | 50 g |
| skořice | na špičku lžičky |
| ananas a kokos | na ozdobení |
Vyrazili jsme na víkendový nákup a jak jinak než k našemu strejdovi, který akorát přivezl čerstvý závoz zeleniny a ovoce z Makra.
Nádherný ananas a hrušky, které barvičkami jen hrály. No prostě jsem nemohla odolat a hned jsem přemýšlela, co by se dalo udělat za dobrůtku.
No a je tu dezertík.
Jáhly propláchneme, spaříme několikrát horkou vodou. Dáme vařit s dvojnásobným množstvím vody společně se skořicí a kokosem na 15-20min. Přiklopíme, necháme vsáknout přebytečnou vodu.
Nastrouháme si hrušku, rozkrájíme a očistíme ananas, rozmixujeme společně s jáhličkami.
Naplníme do sklenic a ozdobíme ananasem, posypeme kokosem.