

| Ingredience: | |
| jáhly | 250 g |
| lilek | 2 ks |
| cuketa | 2 ks |
| mrkev | 4 ks |
| velká cibule | 1 ks |
| bazalka | dle chuti |
| uzené tofu | dle potřeby |
| balkánský sýr | dle chuti |
| sůl | dle chuti |
| pepř | dle chuti |
| olivový olej | dle potřeby |
Ať jsou venku horka nebo naopak zima, tak tohle jídlo je zaručeně ta správná volba. Aspoň já to tak mám. Dá se totiž jíst jak teplé, tak studené a v obou případech je úžasné.
Nakonec ogrilujeme i tofu.
Uvařené jáhly vložíme do mísy.
Přidáme pokrájený lilek a cuketu. Jedno kolečko rozkrojíme na čtvrtky.
Dále pokrájíme mrkev...
a cibuli a vložíme do mísy.
Nakonec přidáme tofu.
A popřípadě balkánský sýr. Bez balkánského sýru je toto jídlo plně veganské.
Na úplně konec přidáme natrhanou bazalku.
A důkladně promícháme. Ochutnáme a popřípadě přidáme sůl a pepř.
Podrobné info: