

| Korpus: | |
| hladká mouka | 3/4 hrnku | 
| polohrubá mouka | 1/4 hrnku | 
| cukr | 3/4 hrnku | 
| mléko | 1/2 hrnku | 
| olej | 1/2 hrnku | 
| vejce | 4 ks | 
| vanilkový cukr | 1 ks | 
| prášek do pečiva | 1 ks | 
| Krém: | |
| bílý jogurt | 400 g | 
| smetana ke šlehání | 250 ml | 
| pudink za studena s kokosovou příchutí | 2 ks | 
| cukr | dle chuti | 
| mléko | dle potřeby | 
| Dále budete potřebovat: | |
| drobnější jahody | 500 g | 
| červená želatina v prášku | 1 ks | 
| voda nebo ovocná šťáva | 250 ml | 
Jednoduchý a na přípravu rychlý dezert z čerstvých jahod s pudinkovo-jogurtovým krémem. Bez vážení - vystačíte si s hrnečkem.
Těsto: v míse smícháme suché suroviny, přidáme mléko a olej a vymícháme měchačkou do hladka. Pečeme ve vymazaném a vysypaném plechu při 170 °C do zrůžovění povrchu. Pak necháme vychladit.
Krém: Do jogurtu vmícháme pudinky a vyšleháme. Podle chuti osladíme a pak přidáme i mléko do požadované hustoty krému.
Krém naneseme na korpus, namačkáme do něj ovoce a zalijeme želatinou připravenou podle návodu na obalu. Vychladíme asi 3 hodiny.
Podrobné info: