Pažitka
Název:

Jarní pikantní pomazánka ze dvou druhů ředkví


Jarní pikantní pomazánka ze dvou druhů ředkví


Ingredience:
Ingredience:
měkký tvaroh250 g
červené ředkvičky4 ks
velká bílá ředkev1/4 ks
citronová šťáva dle chuti
zakysaná smetana2 lžíce
tavený smetanový sýr1 ks
sůl dle chuti
jarní cibulka dle chuti
Na dozdobení:
sušená rajčata dle chuti
nať z jarní cibulky dle chuti
Postup přípravy:

Pomazánky jsou dokonalé v tom, že jejich příprava je rychlá a zabere většinou jen pár minut. Navíc můžete kombinovat různé variace chutí a vždy dostanete jedinečný recept.

Omyté ředkvičky nakrájíme (nebo nastrouháme), přidáme měkký tvaroh, zakysanou smetanu, jemný smetanový sýr, sůl a pokrájenou jarní cibulku. Dáme do misky, ozdobíme sušenými pokrájenými rajčaty a bylinkami. Podáváme s pečivem. 

Podrobné info:
Počet porcí4 porce
Čas přípravy15 min

Autor:
Ivana Černá

    zavřít okno