

| Ingredience: | |
| kuřecí játra | 400 g |
| cibule | 1 ks |
| oleje | 1 lžíce |
| namočené sušené houby | hrst |
| sůl | špteka |
| pepř | špetka |
| máslo | plátek |
| Celerová kaše: | |
| celer | 1 ks |
| smetana | 3 lžíce |
| máslo | plátek |
| sůl | špetka |
Máte rádi játra na všechny způsoby? Tak tohle je recept, který potěší všechny milovníky jater.
Na oleji orestujeme cibulku, přidáme namočené houby a restujeme malou chvilku. Přidáme játra, podlijeme, okořeníme pepřem a solí a dusíme doměka. Kod má rád, může podlít vínem. Ke konci vložíme plátek másla pro zjemění.
Na kaši uvaříme jeden celer, slijeme vodu, přidáme trošku smetany a soli. Rozmixujeme dle toho, jak to máme rádi a můžeme celý chod servírovat.
Dobrou chuť!