Pažitka
Název:

Jemná mrkvová pomazánka s celerem a tofu

vegetariánský recept


Jemná mrkvová pomazánka s celerem a tofu


Ingredience:
Ingredience:
středně velká mrkev3 ks
vařený celer1/2 ks
uzené tofu1 ks
velká cibule1 ks
sůl špetka
sojanéza1 ks
Postup přípravy:

Sojanéza dietnější forma klasické majonézy. Když si ji oblíbíte, můžete doslova s jídly chuťově kouzlit. Další výhodou jsou vitamíny a vláknina. Nižší obsah tuku ocení snad každý. No neberte to!

V přípravě tohoto receptu jsem vlastně jen povařila celer. Jinak se snažím jíst zdravě, tak jsem použila mrkev syrovou. Všechny ingredience můžete buďto rozmixovat, nebo rozmačkat vidličkou a okořenit dle chuti. Žádná věda a za pár minut je dobrá pomazánka na světě.

Podrobné info:
Počet porcí4 porce
Čas přípravy20 min

Autor:
Romana Važanská

    zavřít okno