Pažitka
Název:

Jemná ovesná kaše bez vaření


Jemná ovesná kaše bez vaření


Ingredience:
Ingredience:
jemné ovesné vločky Emco1 hrnek (250ml)
mléko1/2 hrnku
tvaroh ve vaničce250 g
med1 lžíce
rozinky1 lžíce
vlašské ořechy1 lžíce
banán1 ks
Postup přípravy:

Před nedávnem jsme se v pořadu Sama doma společně s Ester Janečkovou a Alenou Velikou dostaly na téma "Na čem si aktuálně ujíždíme". No a já jsem holkám dávala tip na mou oblíbenou mňamku, kterou nyní mlsá velmi často. Tato kaše je hotová raz-dva, protože ji připravuji "za studena". Zkuste ji také, stojí to za to.

V misce si rozmícháme do hladka tvaroh, med a mléko. Poté přisypeme jemné ovesné vločky, ořechy a rozinky. Nakonec přidáme banán, nebo jiné ovoce, které máme rádi a můžeme servírovat. 

Podrobné info:
Počet porcí1 porce
Čas přípravy10 min

Autor:
Vendula Špetlíková

    zavřít okno