Pažitka
Název:

Jemňoučké raw hraběnčiny řezy


Jemňoučké raw hraběnčiny řezy


Ingredience:
Korpus:
kešu100 g
strouhaný kokos50 g
mandle100 g
datle + 150 ml vody100 g
Jablečná náplň - 1. část:
jablka8 ks
skořice1 lžíce
kokosový olej8 lžic
šťáva z 1 citronu dle chuti
Jablečná náplň - 2. část:
jablka5 ks
šťáva z 1/2 citronu dle chuti
med3 lžíce
vlašské ořechy50 g
Kokosová drobenka:
strouhaný kokos200 g
med2 lžíce
skořice1 lžíce
Postup přípravy:

Co dělat takto večer, když vám nevyšel plán, na který jste se těšili týden? Loupat ořechy a strouhat jablka! JO! Vězte, že tuto RAW záležitost nebudete připravovat naposledy. Jemňoučký korpus z kešu, mandlí a datlí, jablečná náplň z jablíček, skořice, kokosového oleje a vlašských ořechů ... a hlavně, základní recept od Love of Raw, to je výsledek zaručen!

Kešu s mandlemi umixujte, musí trošku pustit tuku, aby z toho byla taková ta mazlavá hmota. Potom datle promixujte s vodou a vše smíchejte s ořechovou směsí a vtlačte na dno nádoby.

8 oloupaných jablek rozmixujte se skořicí a olejem dohladka a vmíchejte citrónovou šťávu. Tuto hmotu navrstvěte na ořechovou.

5 jablek nastrouhaných nahrubo smíchejte s medem a citrónovou šťávou a potom přidejte ořechy. Opět navrstvěte na předešlou jablečnou náplň.

Kokosovou drobenku připravíte pečlivým promixovaním kokosu s medem nebo cukrem. Kokos musí pustit tuk. A touto drobenkou posypte dezert.

Dejte ztuhnout do mrazáku a potom uchovávejte v lednici.

Podrobné info:
Počet porcí16 porcí
Čas přípravy30 min

Autor:
Monika Dvořáková

    zavřít okno