Korpus: | |
kešu | 100 g |
strouhaný kokos | 50 g |
mandle | 100 g |
datle + 150 ml vody | 100 g |
Jablečná náplň - 1. část: | |
jablka | 8 ks |
skořice | 1 lžíce |
kokosový olej | 8 lžic |
šťáva z 1 citronu | dle chuti |
Jablečná náplň - 2. část: | |
jablka | 5 ks |
šťáva z 1/2 citronu | dle chuti |
med | 3 lžíce |
vlašské ořechy | 50 g |
Kokosová drobenka: | |
strouhaný kokos | 200 g |
med | 2 lžíce |
skořice | 1 lžíce |
Co dělat takto večer, když vám nevyšel plán, na který jste se těšili týden? Loupat ořechy a strouhat jablka! JO! Vězte, že tuto RAW záležitost nebudete připravovat naposledy. Jemňoučký korpus z kešu, mandlí a datlí, jablečná náplň z jablíček, skořice, kokosového oleje a vlašských ořechů ... a hlavně, základní recept od Love of Raw, to je výsledek zaručen!
Kešu s mandlemi umixujte, musí trošku pustit tuku, aby z toho byla taková ta mazlavá hmota. Potom datle promixujte s vodou a vše smíchejte s ořechovou směsí a vtlačte na dno nádoby.
8 oloupaných jablek rozmixujte se skořicí a olejem dohladka a vmíchejte citrónovou šťávu. Tuto hmotu navrstvěte na ořechovou.
5 jablek nastrouhaných nahrubo smíchejte s medem a citrónovou šťávou a potom přidejte ořechy. Opět navrstvěte na předešlou jablečnou náplň.
Kokosovou drobenku připravíte pečlivým promixovaním kokosu s medem nebo cukrem. Kokos musí pustit tuk. A touto drobenkou posypte dezert.
Dejte ztuhnout do mrazáku a potom uchovávejte v lednici.
Podrobné info: