Pažitka
Název:

Kakaový koláč z červené řepy s čokoládovou polevou


Kakaový koláč z červené řepy s čokoládovou polevou


Ingredience:
Ingredience na korpus:
vařená červená řepa250 g
vejce3 ks
mandlová mouka50 g
strouhaný kokos rozmixovaný30 g
kokosové mléko / zakysaná smetana2 pol. lžíce
kakao1-2 lžíce
Poleva:
čokoláda dle chuti1 tabulka
kokosový olej1/2 lžičky
Postup přípravy:

Když tak přemýšlím, které recepty bych tady měla mít, je to rozhodně tento. Pro čokoholiky jako stvořený!

1. Červenou řepu rozmixujeme s vejci.

2. Přidáme kokosové mléko/ kysanou smetanu, kakao, kokos a mandlovou mouku.

3. Nalijeme do formy (18 cm) a pečeme na 180, cca 40 minut.

4. Rozehřejeme čokoládu v oleji a potřeme korpus.

Podrobné info:
Počet porcí6 porcí
Čas přípravy45 min

Autor:
Jana Nedoma

    zavřít okno