

| Ingredience: | |
| tapiokové perly velikosti S | 100 g |
| domácí kokosové mléko | 600 ml |
| datlový sirup | 5 lžic |
| kakao | 2 lžíce |
| vypeckované višně | 150 g |
| sušené brusinky | hrst |
| voda | dle potřeby |
Poslední dobou není chuť ani čas něco vymýšlet, takže vařím osvědčené pokrmy nebo zkouším recepty jiných. S tapiokou jsem se seznámila prvně a do pudingu jsem se pustila (po nastudování několika postupů) po svém.
Tapioku namočíme přes noc do vody tak, aby hladina dosahovala cca 2-3cm nad perly.
Druhý den slijeme přebytečnou vodu, pokud je třeba a zalijeme perly mlékem. Přidáme datlový sirup a kakao a přivedeme k varu. Za stálého míchání vaříme do zhoustnutí, cca 15-20min. Směs naplníme do skleniček a ozdobíme topingem.
Ten připravíme svařením brusinek a pokrájených višní v trošce vody. Dezert dáme vychladit do lednice.