

| Ingredience: | |
| menší tvrdé hříbky | 10 ks |
| větší kapie | 1 ks |
| větší cibule | 1 ks |
| granulovaný česnek | 1 lžička |
| sladká chilli omáčka | 1 dcl |
| voda | 1/2 dcl |
| olej | 2 lžíce |
| sůl | dle chuti |
| sýr typu Eidam | dle chuti |
| rohlíky | dle potřeby |
Pokud máte rádi hříbky a rádi si zmlsáte, vyzkoušejte tuto rychlou dobrotu, nenáročnou na suroviny.
Zeleninu očistíme, hříbky nakrájíme na tenké plátky, cibuli a papriku na tenké proužky.
Na oleji orestujeme hříbky, přidáme cibuli, papriku, chilli omáčku a vodu.
Přidáme česnek, mírně osolíme, promícháme a pod pokličkou slabým varem dusíme 15 minut.
Poté podle potřeby silným varem zredukujeme hustotu, ostavíme ze sporáku a necháme vystydnout.
Podáváme na osmažených, šikmě řezaných plátcích rohlíků. Podle chuti můžeme posypat nastrouhaným sýrem.
Podrobné info: