

| Ingredience: | |
| kančí maso | 1 kg | 
| větší cibule | 4 ks | 
| česnek | dle chuti | 
| světlé pivo | dle chuti | 
| tymián | špetka | 
| sladká + pálivá paprika | dle chuti | 
| čerstvá paprika | 1 ks | 
| rajče nebo plechovka drcených | 4 ks | 
| sůl | dle chuti | 
| pepř | špetka | 
| sádlo | trochu | 
| feferonka | dle chuti | 
| vývar | dle potřeby | 
Pivo a guláš je rozhodně ta nejlepší kobinace, co říkáte?
Na sádle si orestujeme nakrájenou cibuli, když bude mít barvičku, přidáme nakrájené maso, kmín, nasekaný česnek, feferonku a necháme restovat. 
Přisypeme sladkou i pálivou papriku, opět necháme krátce probublávat. 
A nyní přijde na řadu ta hlavní ingredience. Zalijeme pivem a trochou vývaru. 
Přidáme drcená rajčata, tymián, osolíme, opepříme a dusíme do měkka. 
Na konec přidáme nakrájenou čerstvou papriku, ale už nevaříme. 
Během dušení dle potřeby přilíváme pivko a vývar. 
Guláš se nezahušťuje, jen zredukujeme šťávu.
Dobrou chuť!