Pažitka
Název:

Kaštanová buchta a borůvky

bezlepkový recept


Kaštanová buchta a borůvky


Ingredience:
kaštanové pyré bez cukru250 g
med100 g
bílky2 ks
mražené borůvky (jiné ovoce) dle potřeby
Ingredience:
Postup přípravy:

První recept letos, který mě moc potěšil. Je jednoduchý a rychlý, hlavní roli hrají přirozené suroviny.

Originál jsem četla na FB, bohužel jsem ho již nenašla, tak jsem si poměry vymyslela. Dopadlo to výborně. Perfektní základní recept, určitě se ještě objeví i v jiné formě.

Bílky vyšleháme a přidáme med, do této medové pěny zamícháme kaštanové pyré. Těsto pečeme ve formě s pečícím papírem vymazaným máslem. Délka pečení je zhruba jako u piškotového těsta, kontrolujeme vpichem špejlí.

Podrobné info:
Počet porcí6 porcí
Čas přípravy30 min

Autor:
Beáta Vörösová

    zavřít okno