

| Ingredience: | |
| šalotka | 1 ks |
| česnek | 3 velké stroužky |
| olej | dle potřeby |
| máslo | dle potřeby |
| bílé fazole | 2 konzervy |
| sůl | dle chuti |
| pepř | dle chuti |
| rajčata | pár ks |
| kapusta | 2 listy |
| petrželka | hrst |
| Maso: | |
| vepřové řízky | 2 ks |
| sůl | dle chuti |
| pepř | dle chuti |
| olej | dle potřeby |
| prolisovaný česnek | 2 stroužky |
| máslo | plátek |
Fazole jsou prý velmi zdravé a u nás jsou dokonce velmi oblíbené. Tak jsme si je dnes dali k obědu.
Na oleji zpěníme nakrájenou šalotku a přidáme na plátky nakrájený česnek. Pak přidáme na nudličky nakrájenou kapustu, po chvíli okapané fazole, sůl a pepř a nakrájená rajčátka. Ke konci přidáme plátek másla a nasekanou petrželku.
Maso naklepeme, osolíme, opepříme a potřeme česnekem. Opečeme na oleji, měkké maso vyjmeme a šťávu vysmahneme, trošku podlijeme vodou a přidáme máslo.
Na talíř dáme směs fazolí, na ně maso a přelijeme šťávou.
Podrobné info: