Pažitka
Název:

Kaviár z jahod a blue curacaa


Kaviár z jahod a blue curacaa


Ingredience:
Roztok na srážení kaviáru:
voda1 l
calcin5 g
Kuličky kaviáru:
tekutiny (melounový přecezený fresh, blue curacao)500 ml
algin2 g
Postup přípravy:

Netradiční nápoj v duchu molekulární kuchyně. Co vy na to?                                                                                  

Roztok na srážení kaviáru
Do vody nasypeme 5 g calcinu, necháme rozpouštět a poté rozmixujeme do úplného rozpuštění.

Kuličky kaviáru
Tekutinu smícháme s alginátem a mixujeme. Mixujeme smě okolo 3 minut, poté necháme spadnout pěnu, která vznikla během mixování. Kuličky dávkujeme pomocí injekční stříkačky po jedné do připraveného roztoku.

Podrobné info:
Počet porcí2 porce
Čas přípravy15 min

Autor:
Jakub Lev

    zavřít okno