

| Ingredience: | |
| kedlubna | 2 ks |
| čerstvý zázvor | kousek |
| zelená kari pasta | 2 lžíce |
| cibule | 1/2 ks |
| sušená chilli paprička | dle chuti |
| kokosové mléko | 1 plechovka |
| čerstvý koriandr | dle chuti |
| jasmínová rýže | dle potřeby |
Jedna z rychlovek inspirovaná asijskou kuchyní. Není nutné maso, abychom si pochutnali.
Na oleji zpěníme nakrájenou cibulku, přidáme nastrouhaný zázvor a nadrcenou chilli papričku a za stálého míchání vše orestujeme. Vmícháme kari pastu a opatrně restujeme, směs hlídáme, aby se nepřipálila, pasta by zhořkla. Kedlubnu oloupeme a nakrájíme na hranolky, přidáme do hrnce, mícháme, až se kedlubna obalí směsí. Necháme vše prohřát, můžeme trošku podlít vodou. Přilijeme kokosové mléko, osolíme podle chuti. Posypeme čerstvým koriandrem a podáváme s rýží.
Podrobné info: