

| polohrubá mouka | 100 g |
| hladká mouka | 250 g |
| cukr krupice | 120 g |
| jedlá soda | 1 lžíce |
| kakao | 2 lžíce |
| olej | 200 ml |
| kefír | 500 ml |
| vejce | 1 ks |
| Poleva: | |
| kysaná smetana | 200 ml |
| hořká čokoláda | 100 g |
| Ingredience: |
Tak tohle jsou jedny z nej řezů na světě, jsou na přípravu jednoduché a výsledek je vynikající jak pro očko, tak pro jazýček.
Nejprve smícháme všechny sypké suroviny a po té přidáme tekuté. Pořádně smícháme a nalijeme na plech vyložený pečícím papírem. Pečeme na 190 stupňů cca 20 minut. Po vychladnutí navršíme polevu.
Poleva : Do rozpuštěné čokolády zamícháme kysanou smetanu.
Podrobné info: