Pažitka
Název:

Kefírové čokoládové řezy


Kefírové čokoládové řezy


Ingredience:
polohrubá mouka100 g
hladká mouka250 g
cukr krupice120 g
jedlá soda1 lžíce
kakao2 lžíce
olej200 ml
kefír500 ml
vejce1 ks
Poleva:
kysaná smetana200 ml
hořká čokoláda100 g
Ingredience:
Postup přípravy:

Tak tohle jsou jedny z nej řezů na světě, jsou na přípravu jednoduché a výsledek je vynikající jak pro očko, tak pro jazýček.

Nejprve smícháme všechny sypké suroviny a po té přidáme tekuté. Pořádně smícháme a nalijeme na plech vyložený pečícím papírem. Pečeme na 190 stupňů cca 20 minut. Po vychladnutí navršíme polevu.

Poleva : Do rozpuštěné čokolády zamícháme kysanou smetanu.

Podrobné info:
Počet porcí12 porcí
Čas přípravy30 min

Autor:
Lucie Horková

    zavřít okno