Pažitka
Název:

Koriandrová majonéza


Koriandrová majonéza


Ingredience:
Ingredience:
nejlépe domácí majonézy200 ml
čerstvý koriandr100 g
česnek3 stroužky
javorový sirup1 lžíce
sůl1 špetka
Postup přípravy:

V červenci jsme s manželem dostali pozvání do restaurace Gourmet Pauza, která se nachází v Lidické ulici na Andělu. Vzhledem k tomu, že to máme z domova kousek a ještě jsme tuto krásnou restauraci nenavštívili, jedné červencové neděle jsme se vydali ochutnat jejich speciality. Po dlouhé době jsme objevili restauraci, ve které jsme si skvěle pochutnali na všech chodech, dali si k tomu kvalitní víno a poseděli v příjemném prostředí. K jednomu z chodů byla i koriandrová majonéza, která byla dle našeho názoru geniální, proto jsem poprosila majitelku Zuzku o jejich tajný recept.

Tento minirecept je naprostá bleskovka!

Lístky koriandru si nasekáme nadrobno a dáme do misky s majonézou. K tomu přidáme utřený česnek, javorový sirup a sůl podle chuti.

Podrobné info:
Počet porcí1 porce
Čas přípravy10 min

Autor:
Romana Böhmová

    zavřít okno