Pažitka
Název:

Králičí játra na tymiánu


Králičí játra na tymiánu


Ingredience:
Ingredience:
králičí játra500 g
rozmarýnový olej1 a 1/2 lžíce
ostřejší hořčice dle chuti
pepř dle chuti
sojová omáčka1 lžička
tymián dle chuti
saturejka dle chuti
sůl dle chuti
Postup přípravy:

Dostala jsem králičí játra a nevěděla jsem, jak je upravit a tak byly narychlo jen se sosem a byly moc dobré.

Játra kuchyňsky upravíme. Olej smícháme s hořčicí, sojovou omáčkou, nasekanou a omytou saturejkou s tymiánem a mletým barevným pepřem. Játra potřeme touto směsí a dáme na 10 minut do trouby na program "gril". Dochutíme solí a pepřem až na talíři. Podáváme s barevnou rýží nebo s pečivem.

Podrobné info:
Počet porcí2 porce
Čas přípravy15 min

Autor:
Ivana Černá

    zavřít okno