

| Ingredience na těsto: | |
| máslo | 200 g | 
| vejce | 1 ks | 
| cukr moučka | 80 g | 
| vanilkový cukr | 1 pol. lžíce | 
| prášek do pečiva | 1 ks | 
| hladká mouka | 280 g | 
| Náplň: | |
| mléko | 400 ml | 
| cukr | 50 g | 
| vanilkový cukr | 1 pol. lžíce | 
| vanilkový pudink | 1 ks | 
| měkký tvaroh | 2 vaničky | 
| Na ozdobení: | |
| ovoce (rybíz, ostružiny, borůvky) | 150 g | 
Tahle dobrota je nejoblíbenější koláč mého milého. Takže pokud je Váš chlap na sladké a potřebujete ho dostat do třeba ikei, tak tohle je ideální zbraň, jak toho bez řečí docílit (smích)
Změklé máslo, moučkový cukr a vejce vyšleháme do pěny. Následně přidáme mouku a kypřící prášek a nejlépe ručně zpracujeme těsto, tak aby se nám s ním hezky pracovalo. Těsto vmačkáme do dortové formy o průměru cca 25 cm a vytvoříme asi 3 cm okraj. Formu nevymazávám, ještě se mi nikdy těsto nepřichytilo. Těsto propícháme vidličkou. Pečeme asi 20 min na 180 stupňů.
Dáme vařit mléko s cukrem a pudinkem a uvaříme hustý pudink. Do horkého pudinku vmícháme dvě vaničky tvarohu. Krém dáme následně na předpečený korpus a poklademe jej námi zvoleným ovocem. Pečeme dalších 30 min na 180 stupňů.
Po vyndání koláče z trouby bývá krém tekutější, je třeba ho nechat vychladnout a potom krásně ztuhne.
Můžete servírovat a rovnou startovat auta na nákupy (smích)