

| Ingredience: | |
| krkovice | 4 plátky | 
| tekutý med | 2 lžíce | 
| černé pivo | 8 lžice | 
| zázvorová šťáva | 2 lžíce | 
| sladká chilli omáčka | 1 lžička | 
| olej | 1 lžíce | 
| prolisovaný česnek | 2 stroužky | 
| nadrcený barevný pepř | 1 lžíce | 
| středně velké brambory | 8 ks | 
| olej nebo sádlo | na smažení | 
| sůl | dle chuti | 
Když máte naložené maso na grilování a selže počasí, tak i z pánve chutná krkovička velice dobře.
Plátky masa opláchneme, osušíme, na okrajích nařízneme a klouby na rukou mírně naklepeme.
 Z uvedených surovin v uzavíratelné nádobě umícháme marinádu, plátky masa v ní obalíme a uložíme alespoň na 4hodiny do lednice.
 Poté v pánvi na rozehřátém tuku smažíme z každé strany 5minut. Měkké maso zabalíme do alobalu a necháme chvíli odpočinout.
 Mezitím oloupeme a nakrájíme brambory, osolíme a necháme je na pánvi v troše rozehřátého tuku osmažit do zlatavé barvy.
 Na talíři můžeme obložit rozkrojenými rajčaty, nebo jinou zeleninou.