Pažitka
Název:

Krkovice v máslové marinádě


Krkovice v máslové marinádě


Ingredience:
krkovice (já měla odřezky, tak jsou to takové spíš špalíčky)4 plátky
sůl špetka
pepř špetka
Marináda:
máslo100 g
černé pivo pokojové teploty300 ml
drcený kmín1 lžička
sušený zázvor nebo kousek čerstvého nastrouhaného1 lžička
čerstvá majoránka (popř. sušená) hrstka
Ingredience:
Postup přípravy:

krkovice, marinády, masa....toť hlavně na mém blogu.

Maso zlehka naklepeme, osolíme a opepříme.
Máslo rozehřejeme, přilijeme pivo, přidáme koření a posekanou majoránku.
Maso vložíme do misky a marinádou zalijeme. Necháme nejlépe přes noc marinovat v chladu. Poté vyjmeme, necháme povolit při pokojové teplotě a maso i s marinádou dáme do pekáčku. Vložíme do rozpálené trouby na 200°C a pečeme dozlatova. Během pečení poléváme výpekem, který můžeme nakonec podle chuti zahustit.

Podrobné info:
Počet porcí2 porce
Čas přípravy45 min

Autor:
Andrea Motlíková

    zavřít okno